Θρεπτικά, Θεραπευτικά υγιεινά ζυμαρικά, με ένα μόνο σκεύος!! Συνταγή & Ιδιότητες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαThomais

Θρεπτικά, Θεραπευτικά υγιεινά ζυμαρικά, με ένα μόνο σκεύος!! Συνταγή & Ιδιότητες

Έγινε ενημέρωση: 28 Νοε 2023

ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

Η κατανάλωση ζυμαρικών μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά υπάρχουν επίσης τρόποι να τα απολαύσετε χωρίς να αισθάνεστε ένοχοι που φορτώσατε τον εαυτό σας με άχρηστους υδατάνθρακες και γλουτένη...!

Ακολουθεί η συνταγή μου για ένα γεύμα ενός σκεύους, γεμάτο πρωτεΐνες, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θεραπευτικές ιδιότητες!


Ας ξεκινήσουμε με τα ζυμαρικά που θα επιλέξουμε.

Θα πρέπει να απορρίψουμε το λευκό αλεύρι από τη διατροφή μας, καθώς δεν είναι μόνο άχρηστο, αλλά και άνοστης γεύσης και γεμάτο πρόσθετη γλουτένη. Έχουμε εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για να επιλέξουμε, όπως τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, ή, ακόμα καλύτερα, τα ζυμαρικά από όσπρια και σπόρους, όπως ρεβίθια, φακές, φαγόπυρο κ.ά., τα οποία θα παρέχουν τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να δημιουργήσει πρωτεΐνες, είναι γεμάτα φυτικές ίνες, και μπορούν επίσης να αρωματιστούν υπέροχα με λαχανικά, όπως σπανάκι, καρότα κ.ά. θεραπευτικά βότανα και μπαχαρικά.

Ναι. Όπως λέω πάντα, ξεχνάμε το μύθο ότι προτεΐνη σημαίνει κρέας. Τον δημιούργησε η φαρμακοβιομηχανία (ας σκεφτουμε γιατί…)


*Εγγραφείτε, καθώς σύντομα θα ανεβάσω ένα άρθρο που θα σας δείξει πώς μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε τα δικά μας ζυμαρικά από καλά μουλιασμένους σπόρους!!! Διαβάστε τα πάντα για τα πολύτιμα όσπρια, τους σπόρους, και γιατί το μούλιασμα τους είναι σημαντικό!



Ας δούμε τώρα τα υλικά που θα συνοδεύσουν τα ζυμαρικά μας. Η συνταγή μου είναι για 4 μερίδες. Προσαρμόστε την όπως σας αρέσει!


- Μισό πακέτο πένες, μακαρόνια, (ή όποιο άλλο ζυμαρικό προτιμάτε).


· Αρακας / 2 κούπες (κατεψυγμένος)

Μια εξαιρετική πηγή βασικών αμινοξέων (σκεφτείτε ότι οι σκόνες πρωτεΐνης που πωλούνται από τα γυμναστήρια είναι φτιαγμένες από αρακά, ή από καστανό ρύζι, σόγια και υποπροϊόντα γαλακτοκομικών. Παράδειγμα από γυμναστήριο). Περιέχουν επίσης απαραίτητα φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως σίδηρο, ασβέστιο ψευδάργυρο, βιταμίνη C, A, E, E, B φυτικές ίνες, χλωροφύλλη, αντιοξειδωτικά και πολλά άλλα. (Διαβάστε περισσότερα. WebMD)


· Σπανάκι / 1 κούπα (κατεψυγμένο)

Γεμάτο βιταμίνες & μέταλλα, όπως βιταμίνες Κ1, C, Α, Β6, Β9, Ε, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, και ευεργετικές στοιχεία όπως λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και άλλα, παρέχει σημαντικά οφέλη στην υγεία μας. (Διαβάστε περισσότερα για το σπανάκι. Healthline)


· Καρότα / 1 κούπα (1 μεγάλο ή 2 μικρά)

Πλούσια σε βιταμίνη Α, Κ1, Β6, βιοτίνη, κάλιο, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά καροτενοειδή, α & β καροτένιο, λυκοπένιο, ανθοκυανίνες και εκπληκτικά οφέλη για την υγεία! (Διαβάστε περισσότερα. Healthline)


· Τζίντζερ / 1 κομμάτι όσο ο αντίχειράς μας (ψιλικομμένο) ή, 1κουταλιά της σούπας, σε σκόνη

Ένα ισχυρό ενισχυτικό του ανοσοποιητικού μας συστήματος, περιέχει θεραπευτική τζιντζερόλη, αντιμετωπίζει την πρωινή ναυτία, βοηθάει με την οστεοαρθρίτιδα, με το υψηλό σάκχαρο στο αίμα, με τη χρόνια δυσπεψία, μειώνει τον πόνο της περιόδου, τον κίνδυνο καρκίνου, τον κίνδυνο της νόσου Αλτσχάιμερ, είναι εξαιρετικά αντιφλεγμονώδες και περιέχει βασικές βιταμίνες όπως η C, και μέταλλα. (Διαβάστε περισσότερα. Healthline)


· Κουρκουμάς / 1 Κ.Σ.

Άλλο ένα φαρμακευτικό βότανο, που περιέχει την ένωση κουρκουμίνη η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διαθέτει αντιφλεγμονώδη που βοηθούν στην προστασία της καρδιάς, στην αρθρίτιδα, τον καρκίνο, τον διαβήτη, το Αλτσχάιμερ, την κατάθλιψη, τις δερματικές παθήσεις, τις ηπατικές βλάβες, δρα ως αντιοξειδωτικό & αντιγηραντικό, βοηθά τον εγκέφαλο να δημιουργήσει νέους νευρώνες, είναι αντιβακτηριακό & αντιμυκητιασικό. Προκειμένου να αυξηθεί η βιοδιαθεσιμότητά του, είναι σημαντικό να καταναλώνεται ο κουρκουμάς με λάδι (η κουρκουμίνη είναι ελαιοδιαλυτή), και με μαύρο πιπέρι, λόγω της πιπερίνης, η οποία ενισχύει την απορρόφηση της κουρκουμίνης κατά 2.000%. (περισσότερα. Healthline)


· Σκόρδο / 1-2 σκελίδες (φρέσκες), ή 1 κουταλάκι του γλυκού σε σκόνη.

Ένα ακόμη φαρμακευτικό και ισχυρό βότανο, με αποδεδειγμένη θεραπευτική δύναμη από την αρχαιότητα, όταν δεν υπήρχαν ακόμη αντιβιοτικά. Είναι πλούσιο σε ευεργετικές βιοδραστικές ενώσεις, όπως αλλίνη, αλλικίνη, καεμφερόλη , φλαβονοειδή, φλαβανόλες, τανίνες οργανικά σουλφίδια, σαπωνίνες, πολυσακχαρίτες, 17 αμινοξέα, κάλιο , φώσφορο ψευδάργυρο, και θείο, σελήνιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρο, βιταμίνη Α, C, σύμπλεγμα Β και άλλα, τα οποία δίνουν στο σκόρδο τις αντικαρκινικές , αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, και την ιδιότητα να προστατεύει το καρδιαγγειακό μας σύστημα, το δέρμα, το μεταβολισμό, τα οστά, να βοηθάει στο διαβήτη και άλλα (Διαβάστε εδώ. Pub.Med)


· Φασκόμηλο / 1 γεμάτη κ.σ. αποξηραμένο ή φρέσκο (ψιλοκομμένο).

Σχετικά με το φασκόμηλο... Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι ένα συστατικό που δεν αποκλείω ποτέ από τα πιάτα μου και τα προιόντα περιποίησης του δέρματός μου. Μπορείτε να φανταστείτε τη θεραπευτική και προστατευτική του δύναμη! Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω, αυτό το σημείο, ότι ό,τι εφαρμόζουμε στο δέρμα μας καταλήγει στην κυκλοφορία του αίματός μας. Και αν σας ενδιαφέρει, δείτε πώς παράγω τη θεραπευτική, αντιγηραντική κρέμα περιποίησης του δέρματός.


πως να φτιαξεις το μυστικο ομορφιας μου - Thomais de Fois

Οι Κινέζοι έχουν ένα ρητό για το φασκόμηλο, από την αρχαιότητα. Λένε "Οι Έλληνες δεν πρέπει να υποφέρουν από ασθένειες. Οι Έλληνες έχουν φασκόμηλο".

Ένα φαρμακευτικό βότανο, γεμάτο βιταμίνες A, C, E, K, B6, σίδηρο, ασβέστιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, σαπωνίνες, θεραπευτικά αιθέρια έλαια, αντιοξειδωτικά, είναι αντιμικροβιακό, αντικαρκινικό, αντιγηραντικό, βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και του PMS, μειώνει το σάκχαρο & τη χοληστερόλη στο αίμα, καταπολεμά δερματικές παθήσεις και πολλά άλλα. (Διαβάστε εδώ. Healthline)


· Δενδρολίβανο / 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο ή φρέσκο (ψιλοκομμένο).

Ένα ακόμα φαρμακευτικό βότανο το οποίο αποδεδειγμένα δρα ως αντικαταθλιπτικό, σπασμολυτικό, αντικαρκινικό, αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιμικροβιακό, αντιμυκητιασικό, νευροπροστατευτικό, βελτιώνει τη διάθεση, τον ύπνο, τη μνήμη, τη μάθηση, τον πόνο, βοηθά σε θέματα άγχους, διαταραχές του νευρικού συστήματος, πονοκέφαλο, δυσμηνόρροια, στομαχόπονο, ρευματικούς πόνους, Αλτσχάιμερ, επιληψία, εθισμούς, δερματικές παθήσεις, βοηθά τη θρέψη των μαλλιών, λόγω της περιεκτικότητάς του σε τερπενοειδή, αλκαλοειδή , φλαβονοειδή , αιθέρια έλαια, φαινολικά οξέα. (Διαβάστε περισσότερα). PubMed)

Επίσης, πάντα συμπεριλαμβάνω το δενδρολίβανο στα καθημερινά μου πιάτα και στα προϊόντα περιποίησης-φροντίδας του δέρματος-μαλλιών !


· Θυμάρι / 1 κ.γ.

Επίσης φαρμακευτικό βότανο, που χρησιμοποιείται και στην περιποίηση του δέρματος, με μεγάλη περιεκτικότητα σε, πρωτεΐνες, βιταμίνες, φλαβονοειδή, αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, αιθέρια έλαια, είναι αντιφλεγμονώδες, αντινεοπλασματικό, αντιιικό, αντιβακτηριακό, αντιμυκητιασικό, αντισηπτικό, και μια σπιρτόζικη προσθήκη για τα πιάτα μας (περισσότερα. PubMed)


· Λεμόνι ή λάιμ / ανάλογα με την προτίμησή σας

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το λεμόνι, ένα φρούτο που καλύπτει ποσοστό από καθημερινές μας ανάγκες σε βιταμίνη C, βοηθάει σε καρδιαγγειακά προβλήματα, άσθμα, διαβήτη, παχυσαρκία, δερματικές παθήσεις, είναι αντιβακτηριακό και αντιμυκητιασικό, βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου (καθώς χρειάζεται βιταμίνη C), ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ευεργετικό για το δέρμα, και πολλά άλλα, προσθέτοντας οξύτητα και γεύση στα πιάτα μας (περισσότερα.Med.News)


· Ελαιόλαδο / 2 κ.γ. ανά μερίδα, ή, ανάλογα με τη γεύση (εγώ προσθέτω πολύ!!! :) )

Αποτελείται κατά 73% από μονοακόρεστα λιπαρά, και κατά 11% από Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, γεμάτο αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε & Κ, εξαιρετικά αντιφλεγμονώδες, προλαμβάνει καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, μειώνει τη χοληστερίνη, είναι μαγικό για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, καθώς διεισδύει στο δέρμα χωρίς να φράζει τους πόρους, είναι ιδανικό για μαγείρεμα λόγω του υψηλού σημείου καπνίσματος, και μεταφέρει όλες τις λιποδιαλυτές βιταμίνες, όπως Α, D, Ε, Κ, στα κύτταρά μας! Το χρησιμοποιώ επίσης ως βάση για τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος & των μαλλιών μου! (περισσότερα. Healthline)


Τώρα που είδαμε πόσο θεραπευτικό, θρεπτικό & ισορροπημένο μπορεί να είναι ένα γεύμα με ζυμαρικά, ας περάσουμε στο μαγείρεμα, ακολουθώντας κάποιους σημαντικούς κανόνες, για να μην καταστρέψουμε τα ευεργετικά συστατικά μας.

*Πάντα αναρωτιόμουν γιατί βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και απορροφούν ακριβώς αυτό, αντί να τα βράζουμε σε μια νόστιμη σάλτσα, για να απορροφήσουν τη γεύση... Δεν είναι μόνο πρακτικό, είναι και πιο νόστιμο! Και η υφή τους είναι ακριβώς η ίδια.

Είναι μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία, ακόμα και για αρχάριους :)


1. Βάλτε ένα μη τοξικό τηγάνι ή κατσαρόλα στην κουζίνα σας. Δεν έχει καμία διαφορά. Προσθέστε τα κατεψυγμένα αρακά και σπανάκι, ανακατέψτε τα και αφήστε τα να ξεπαγώσουν και να μαλακώσουν λίγο.



ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

2. Προσθέστε το δεντρολίβανο


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

3. Προσθέστε το τζίντζερ


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

4. Προσθέτουμε τα καρότα, αφού ο αρακάς έχει σχεδόν μαγειρευτεί. Τα καρότα χρειάζονται λιγότερο χρόνο μαγειρέματος. Ανακατέψτε.



5. Προσθέστε τον κουρκουμά και ανακατέψτε.


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

6. Προσθέστε τα ζυμαρικά σας.


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

7. Προσθέστε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, 1 κ.γ. φυσικό αλάτι (ή, ανάλογα με τη γεύση) και ανακατέψτε.



Το νερό θα πρέπει να είναι αρκετό για να βράσουν τα ζυμαρικά και να «δέσουμε» τη σάλτσα μας.


8. Μαγειρεύουμε με το καπάκι. Ο υπόλοιπος χρόνος μαγειρέματος θα είναι όσος προτείνει η συσκευασία των ζυμαρικών. Συνήθως είναι 9-10 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο ή απλά να τα δοκιμάσετε.



9. 3 λεπτά πριν μαγειρευτούν τα ζυμαρικά, διαλύετε 1,5 κ.γ. αλεύρι σε μισό φλιτζάνι νερό (εγώ χρησιμοποιώ νιφάδες βρώμης, τις χτυπάω σε υψηλή ταχύτητα στο μπλέντερ, μέχρι να γίνουν σκόνη). Σε αυτό το σημείο μπορείτε επίσης να ανακατέψετε ένα αυγό, αν προτιμάτε.



10. Σβήστε την εστία και ανακατέψτε καλά για τα υπόλοιπα 2 λεπτά, ώστε το αλεύρι να μαγειρευτεί και η σάλτσα να «δέσει».


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

11. Αφαιρέστε το σκεύος από την εστία και προσθέστε τα υπόλοιπα μπαχαρικά και βότανα.

Το κάνουμε αυτό για να χειριστούμε τα βότανα μας όπως θα κάναμε σε ένα τσάι. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε τα θεραπευτικά τους στοιχεία με την υψηλή θερμότητα.


Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (ανάλογα με τη γεύση). Βοηθά και στη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης στο σώμα μας. Πάντα να τα συνδυάζετε.


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

Θυμάρι


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

Το αγαπημένο μου φασκόμηλο :) Μαζεμένο από τον φίλο μου Τακη και εμένα, στα δάση της Μάνης.


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

Αλέστε και προσθέστε τα. Ετοιμαστείτε για μια μεθυστική έκρηξη αρωμάτων...! :)



12. Προσθέστε χυμό λεμονιού ή λάιμ, αφού η θερμοκρασία έχει πέσει. Το κάνουμε αυτό για να αποφύγουμε την καταστροφή της βιταμίνης C και των ενζύμων.


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

1. Προσθέτουμε και το ελαιόλαδο.


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

13. Σερβίρετε.... και απολαύστε!!!


Να τρώτε σε χαλαρωτικό περιβάλλον, συγκεντρωμένοι στη στιγμή. Αποφύγετε τις επιθετικές πηγές αποσυντονισμού, την τηλεόραση, τα social, το τηλέφωνο, τα μηνύματα. Καθίστε ίσια και χαλαρώστε την αναπνοή σας. Κάντε την βαθιά. Συγκεντρωθείτε και παρατηρείστε τις υφές των φαγητού σας, τα χρώματά, τις γεύσεις, την ισορροπία μεταξύ όξινων και γλυκών συστατικών... στην απαλή-θεραπευτική πικάντικη γεύση... Νιώστε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας, παρέχοντας την υγιεινά καλούδια που μας δίνει η γη. Τρώτε συνειδητά και διδάξτε στους αγαπημένους σας να κάνουν το ίδιο (mindfulness).


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

Με ξέρετε εμένα και τις ρουστίκ προτιμήσεις μου :) Με φέρνουν πιο κοντά στη Φύση.


Συμβουλές


· Αυτή η συνταγή είναι τόσο ευέλικτη, που μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί, να πειραματιστείτε και να παίξετε με διαφορετικά λαχανικά, μπαχαρικά, υφές και χρώματα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα παιδιά σας, για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί.


· Αν θέλετε να κάνετε το πιάτο σας πιο περιπετειώδες, μπορείτε να προσθέσετε μερικές κουταλιές της σούπερ θρεπτικής προβιοτικής σάλτσας που φτιάχνω. Επίσης ευέλικτη σάλτσα είναι ένας ιδανικός τρόπος να διατηρείτε τα λαχανικά σας, να εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια, να ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να φροντίσετε για ένα υγιές-καθαρό εντερικό σύστημα.

*Όπως είχε πει ο πατέρας της ιατρικής, "Ολες οι ασθένειες ξεκινούν στο έντερο". Ελλάδα, 2500 χρόνια πρίν.


How to make the most Delicious & Versatile Probiotic Sauce to boost immunity - Thomais de Fois

· Για ένα διαφορετικό γευστικό τόνο, και επειδή η συνταγή μας είναι λεμονάτη, μπορείτε να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού από την εξαιρετικά θεραπευτική - προβιοτική μουστάρδα μου! Δεν υπάρχει περιορισμός στη δημιουργικότητα ;)


My Delicious, Healing, Spicy, Probiotic, MUSTARD !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

· Για να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια, όπως συμβαίνει με όλα τα τρόφιμα, μπορείτε να μαγειρέψετε μεγαλύτερες ποσότητες και να τις καταψύξετε σε μερίδες. Εγώ το κάνω πάντα αυτό. Ξαναζεστάνετε το γεύμα σας, προσθέτοντας μερικές κουταλιές της σούπας νερό, και θα είναι τέλειο.


ONE POT HEALING, NUTRITIOUS, HEALTHY PASTA !! Recipe & Properties - Thomais de Fois

· Εγγραφείτε, σύντομα θα σας δείξω πώς να φτιάχνετε ζυμαρικά από εμποτισμένους σπόρους και όσπρια, για να αντικαταστήσετε τα ζυμαρικά μαζικής παραγωγής με υψηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη, χαμηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πολλές θερμίδες.


· Να είστε προσεκτικοί και να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζετε, καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες (£%^&*($£!) έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να τρέφονται με σκουλήκια και έντομα για να σώσουν τον πλανήτη..... Οι αλλεργίες, οι καρκίνοι και όλα τα προβλήματα υγείας που προκαλούνται από αυτά τα συστατικά που βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε επεξεργασμένο τρόφιμο, είναι χρήσιμα για την οικονομία ΤΟΥΣ.... Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για την αναγνώριση-αποφυγή αυτών των συστατικών.

Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι το άρθρο για το οποίο το facebook επιτέθηκε στην ιστοσελίδα μου. Και γι' αυτό χρησιμοποιώ πάντα εξωτερικούς συνδέσμους και σποτ του youtube για να μοιράζομαστε εκεί τα άρθρα μου.


Αυτά λοιπόν για σήμερα :)

Ελπίζω το άρθρο μου να σας φανεί χρήσιμο και να διασκεδάσετε δημιουργώντας στην κουζίνα σας!

Αν θέλετε να μοιραστείτε τη συνταγή στο facebook και το instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το link (αρχείο PDF), ή την ανάρτησή μου στο Linkedin (για την ασφάλειά μας και της σελίδας μου).


Σε περίπτωση που έχετε απορίες, χρειάζεστε κάτι, ή απλά θέλετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, μη διστάσετε να γράψετε ένα σχόλιο παρακάτω, ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου.

Χαίρομαι πάντα να βοηθάω!


Και εγγραφείτε, καθώς ανεβάζω άρθρα σχεδόν κάθε εβδομάδα. Αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος μελέτη & πιστοποιήσεις, αλλά τον χρησιμοποίησα για να προχωρήσω κι εγώ, απού οι περισσότεροι είσασταν σε διακοπές, και ελπίζω να περάσατε υπέροχα!


*Η ιστοσελίδα μου χρησιμοποιείται και κατευθύνεται μόνο από εμένα. Κανείς δεν έχει πρόσβαση στο email σας, και κανείς δεν συλλέγει πληροφορίες επισκεπτών από εμένα. Αυτές είναι οι αρχές μου!


Και να θυμάστε! Να δημιουργείτε πάντα με αγάπη!

Τα πάντα φορτίζονται από την ενέργειά μας... και η αγάπη είναι η καλύτερη θεραπεία...!


Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους για την υποστήριξή, και τα ενθαρρυντικά μηνύματά σας!!!!

Μου δίνουν δύναμη...και με συγκινείτε...!!!

Την αγάπη μου,

Thomais


Το άρθρο έχει ενημερωτικό σκοπό, και προκύπτει από μακροχρόνια έρευνα και σπουδές.

Μπορείτε να αναδημοσιεύετε το άρθρο αυτούσιο, όχι μέρος αυτού και χωρίς να αναφέρετε πηγή.

All rights reserved © Thomais de Fois 2023


Thomais de Fois - Holistic Therapy & Arts




bottom of page